Natuurcamping

Eelerberg

Op zoek naar een natuurcamping in Overijssel? Kom naar Natuurcamping Eelerberg. Onze natuurcamping ligt verscholen tussen... Lees meer

Boerderij

Onder de Eik

Kom gezellig een hapje eten of iets drinken in onze authentieke Boerderij ‘Onder de Eik’. Op de menukaart vind je div... Lees meer

Natuurkampeerterrein

Het Rhanerveld

Een schitterende plek om de natuur en cultuur van Twente en Salland te zien, te horen, te proeven, te voelen en te ruiken... Lees meer

Welkom op Natuurcamping Eelerberg en Natuurkampeerterrein Het Rhanerveld

Op een heel mooi plekje, in het buurtschap Eelen en Rhaan, vlakbij Hellendoorn (Overijssel), verscholen tussen bos, weiland en zandwegen, waar de Sallandse Heuvelrug overgaat in het boerenlandschap, liggen Natuurcamping Eelerberg en Natuurkampeerterrein Het Rhanerveld. Door deze unieke ligging met weinig tot geen verkeer, vindt u hier een oase van rust, ruimte en natuur.

Wij zijn geopend voor caravans en campers die zelfvoorzienend zijn, dus in ieder geval een toilet en een was en/of douchegelegenheid hebben.
Onze stortplaats is geopend voor het legen van de chemische toiletten.
Ook is het ondanks de beperkingen mogelijk om een trekkershut of kampeerbungalow te huren.
De trekkershutten zijn voorzien van een toilet en de kampeerbungalows zijn speciaal voor deze periode voorzien van een 'porta potti' (chemisch toilet).
Beide accommodaties hebben (koud) stromend water. Het is weer echt basic kamperen, met weinig luxe, maar in een prachtige omgeving.

Vanwege de landelijke richtlijnen blijven onze sanitairgebouwen nog tot 1 juli gesloten.
Wel is ons zwembad vanaf Hemelvaart geopend en onze horeca vanaf 1 juni.
Natuurlijk is het wel al mogelijk om te reserveren voor na deze periode.
Voor meer informatie kun je altijd even contact opnemen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
06-51340919).

Het terrein heeft veel natuurlijke beplanting en prachtige bomen. De plaatsen zijn divers. Er is een speelbos, een speeltuin en een zwembad. Voor honden is er een uitlaatroute.

In de authentieke boerderij 'Onder de Eik' kun je natuurlijk een hapje eten. Hier kun je ook binnenkomen om een boek te lezen, een spelletje te doen of gebruik te maken van onze gratis wifi.

In Hellendoorn en omgeving zijn veel leuke activiteiten te beleven. De omgeving nodigt uit voor prachtige wandel- en fietstochten.

rikmanonVia reserveer nu, kun je geheel vrijblijvend de beschikbaarheid inzien en een prijsopgave laten berekenen.

Heb je naar aanleiding hiervan nog vragen, bel of mail ons gerust via telefoonnummer 0548-681223 of 06-51340919 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij zijn er trots op, dat wij al dit moois met jou kunnen delen. Neem alvast een voorproefje met onze virtuele tour! Wij heten je van harte welkom op Natuurcamping Eelerberg en Natuurkampeerterrein Het Rhanerveld.

Rik en Manon Groenenberg

 

Wij zijn dit jaar geopend tot en met 30 september 2020.