Welkom op Natuurkampeerterrein Het Rhanerveld

Natuurkampeerterrein Het Rhanerveld ligt op een schitterende plek in het buurtschap Eelen en Rhaan van de gemeente Hellendoorn. Het is prachtig gelegen aan de rand van de uitgestrekte bossen en heidevelden van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Een gebied waar donkerte en stilte nog leidend is; uniek in Nederland.
Het Natuurkampeerterrein is gericht op de individuele, toeristische kampeerder. Groepen (meer dan 2 plekken die bij elkaar horen) kunnen bij ons niet kamperen.

Wat is er te doen?

rhanerveld2Een schitterende plek om de natuur en cultuur van Twente en Salland te zien, te horen, te proeven, te voelen en te ruiken. Je zal verrast zijn over de afwisselende omgeving met coulissen landschap, bos, heide, heuvels en het riviertje de Regge. Natuurkampeerterrein het Rhanerveld is een fantastische uitvalsbasis voor uw fiets- en wandeltochten (knooppuntennetwerk). Ook kun je Hanzensteden en leuke musea bezoeken, vissen en kanoën. De camping ligt direct aan het Pieterpad en LF8 fietsroute.

En voor de kinderen?

Kinderen zijn van harte welkom op Het Rhanerveld, waarbij we wel benadrukken dat veel van onze gasten voor de rust en de ruimte komen. Speelactiviteiten kunnen plaatsvinden in het speelbos of de speeltuin van de naastgelegen Natuurcamping Eelerberg.
Verder is er op het kampeerterrein een ontdekkist aanwezig en zijn er belevingsroutes uitgezet om te fietsen of te wandelen. 

Natuurkampeerterrein Het Rhanerveld is een kleine groene camping met 29 kampeerplaatsen, allen met 4 ampère elektra en prima sanitaire voorzieningen. Op een aantal plekken op het terrein is een kraantje om water te halen. Het terrein is een onderdeel van Natuurcamping Eelerberg.

rikmanonKamperen alleen op vertoon van een geldige lidmaatschapskaart van Stichting Natuurkampeerterreinen. Bij reservering dit aangeven of de lidmaatschapskaart (Het Groene Boekje) aanvragen. Dit kost € 15,95 per jaar.

 
Dit seizoen (2023) sluit de camping op zaterdag 30 september om 12.00 uur.
De Boerderij is vrijdag 29 september voor het laatst open.

Ons nieuwe seizoen loopt van 29 maart 2024 tot en met 30 september 2024.
Voor meer informatie kun je altijd even contact opnemen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-28394833).

Rik en Manon Groenenberg