Kamperen op Natuurkampeerterrein Het Rhanerveld = één met de natuur

Op Natuurkampeerterrein Het Rhanerveld beleef je een rustige, zorgeloze vakantie. Zo bieden wij uitstekende faciliteiten en staan rust, ruimte en natuur bij ons centraal. Ons natuurkampeerterrein is dan ook ideaal voor de echte natuurliefhebber, die de omgeving bijvoorbeeld fietsend of wandelend wil ontdekken. Lees snel verder!

Eten en drinken: liefde gaat door de maag!

IMG 9299’s Morgens kun je genieten van vers afgebakken broodjes. Vul vóór 20:00 de bestellijst in, dan heb je de volgende dag gegarandeerd een ovenheerlijk ontbijt! De broodjes bestel je in Boerderij ‘Onder de Eik’. Hier kun je tevens terecht om te lunchen en te dineren. Benieuwd naar ons menu? Bekijk hier de menukaart.

Goede sanitaire voorzieningen voor een aangename vakantie

Er zijn goede sanitaire voorzieningen aanwezig op Natuurkampeerterrein Het Rhanerveld. Zo is het sanitairgebouw voorzien van douches, toiletten, een kinderbadje en afwasbakken. Tijdens je vakantie kun je tegen betaling gebruik maken van de wasmachine en droger in het grote sanitairgebouw op Natuurcamping Eelerberg.

Fietsverhuur, de prachtige natuur ontdekken

huurfietsenAls gast op Natuurkampeerterrein het Rhanerveld kun je een fiets huren op de receptie van Natuurcamping Eelerberg. Ontdek dé mooiste fietsroutes in Overijssel en geniet van de prachtige natuur. Breng ook zeker een bezoek aan ons winkelhoekje in de receptie, want hier vind je diverse fietsroutes, die zijn aangevuld met extra informatie over de omgeving, natuur en rustplaatsen.

Boek online direct je vakantie op Natuurkampeerterrein Het Rhanerveld en kom tot rust tijdens een welverdiende vakantie!