Natuurcamping Eelerberg, waar de natuur je thuis is.

Natuurcamping Eelerberg is een bijzondere ANWB Charme Camping in het buitengebied van de gemeente Hellendoorn; op de grens van Salland en Twente en direct aan het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Het verrassende landschap in de omgeving bestaat uit heuvels, bos, heide, glooiende weide en akkerland. De rust, stilte, ruimte en natuur vindt u vanzelfsprekend ook terug op de camping. Door zijn unieke ligging en prima voorzieningen een van de 100 door de ANWB geselecteerde charme campings in de BeNeLux.

Het kampeerterrein is 3,5 hectare groot, met 76 ruime kampeerplaatsen. Voor trekkers hebben wij een speciaal veldje of bosplaatsen. De camping is ANWB-erkend en geselecteerd als ANWB Charme Camping. Ook is de camping aangesloten bij de KGC; een kwaliteitslabel van 40 samenwerkende karaktervolle groene campings in Nederland (KGC).

Een Charmecamping met leuke activiteiten

In het hoogseizoen organiseren wij natuurbelevingsactiviteiten voor de kinderen. Ook hebben wij afwissellende fiets- en wandeltochten samengesteld om de omgeving te verkennen. In het voorseizoen zijn er activiteiten, welke zijn afgestemd op volwassenen.

In de zomermaanden kan iedereen een duik nemen in ons openluchtzwembad. Verder is er een aantal speelveldjes en speeltoestellen te vinden. Vermaak voor jong en oud!

De voorzieningen op natuurcamping Eelerberg

Natuurcamping Eelerberg beschikt over goede voorzieningen. Zo is er bijvoorbeeld een activiteitenruimte waar kinderen kunnen deelnemen aan spelletjes en andere creatieve activiteiten. 
Lid van KGC, ANWB Charmecamping, VVV hellendoorn, ACSI

Wilt u meer informatie? Ga naar de HOME pagina of vraag onze folder via Contact.