Natuurcamping Eelerberg, kamperen waar de natuur je thuis is.

Natuurcamping Eelerberg is een leuke kindvriendelijke familiecamping in het buitengebied van de gemeente Hellendoorn, op de grens van Salland en Twente, in Overijssel. Het verrassende landschap in de omgeving bestaat uit heuvels, bos, heide, glooiende weide en akkerland. De rust, stilte, ruimte en natuur vindt u vanzelfsprekend ook terug op de camping.

Het kampeerterrein van Camping Eelerberg is 3,5 hectare groot, met 76 ruime kampeerplaatsen. Voor trekkers hebben wij een speciaal veldje of bosplaatsen. Het kampeerterrein is autovrij en daarom ook erg kindvriendelijk. Direct naast de camping ligt het natuurkampeerterrein "het Rhanerveld", met 30 zeer ruime plaatsen.

Een natuurcamping met leuke activiteiten

In het hoogseizoen organiseren wij natuurbelevingsactiviteiten voor de kinderen. Ook hebben wij afwissellende fiets- en wandeltochten samengesteld om de omgeving te verkennen. In het voorseizoen zijn er activiteiten, welke zijn afgestemd op volwassenen.

In de zomermaanden kan iedereen een duik nemen in ons openluchtzwembad. Er is een speeltuin en op enkele kampeervelden staan diverse speeltoestellen. De echte avonturiers vermaken zich prima in ons speelbos. Vermaak voor jong en oud!

De voorzieningen op Natuurcamping Eelerberg

De camping beschikt over goede voorzieningen:

  • Een moderne sanitairgebouw (o.a. een familiebadkamer met hoge en lage douche en een babybadje), wasmachine en droger.
  • Winkelhoekje en verse broodjes afbakservice.
  • Zwembad, speeltuin, jeue de boule baan, waterzandspeelplaats en speelbos.
  • Verhuur accommodaties: zomerhuisje, kampeerbungalows en trekkershutten.

Prima faciliteiten voor een heerlijke zorgeloze vakantie.
Lid van Lid van KGC, ANWB Charmecamping, VVV hellendoorn, ACSI