Natuurcamping Eelerberg: dé mooiste fietsroutes in Overijssel

Fietsvakantie in Overijssel? Bij Natuurcamping Eelerberg ben je dan aan het juiste adres. Er zijn vele, prachtige routes in de omgeving die je fietsend kunt volgen. Zo koppelt het fietsknooppuntnetwerk honderden kilometers fietspaden door middel van genummerde routepalen aan elkaar. Stel zelf je route samen en bepaal het aantal kilometers.

Ontdek de omgeving op de fiets!

Voor je gemak hebben we een aantal fietsroutes voor je verzameld, ook hebben we fietsen, eventueel met kinderzitjes te huur:

De Sallandse Heuvelrug route en de Salland Smaakfietsroute zijn toch echt wel dé mooiste fietsroutes van Overijssel. Deze routes zijn heel uniek: je vindt hier dé grootste heidegebieden van Europa! Fietsend door deze heidegebieden in combinatie met de stilte waan je je in een hele andere wereld. Kortom: indrukwekkend!

Ook zijn er vele fietsroutes voor kinderen, zoals de boerderij (kinder)route en de Archemer route. Kinderroutes zijn korter dan de routes voor volwassenen. Tijdens de tocht valt er veel te zien en te doen, een écht avontuur voor jong én oud.

Wist je al dat je meer informatie over fietsroutes en een overzichtskaart in de informatiehoek in de boerderij kunt vinden, dat wij fietskaarten in ons winkelhoekje verkopen én verschillende soorten fietsen verhuren? 

Boek online direct een fietsvakantie in Overijssel op Natuurcamping Eelerberg

Combineer je passie voor fietsen met een vakantie op onze natuurcamping in Overijssel! Neem contact met ons op of boek eenvoudig online.
Veel fietsplezier!