Natuurcamping in Overijssel: geniet van een onvergetelijke vakantie!

Op zoek naar een natuurcamping in Overijssel? Kom naar Natuurcamping Eelerberg. Onze natuurcamping in Overijssel is gelegen in het buurtschap Eelen en Rhaan, vlakbij Hellendoorn. Onze natuurcamping ligt verscholen tussen bos, weiland en zandwegen, waar de Sallandse Heuvelrug overgaat in het boerenlandschap. Door deze bijzondere ligging ervaar je volop een oase van rust, ruimte en natuur. Ontdek de leukste faciliteiten op onze natuurcamping in Overijssel. Zo kunnen de kinderen zich goed vermaken in ons speelbos en zwembad. Geniet van een fantastische vakantie op Natuurcamping Eelerberg!

De leukste faciliteiten vind je op onze natuurcamping in Overijssel!

eelerberg16Onze natuurcamping in Overijssel beschikt over 62 ruime kampeerplaatsen, waarvan 16 plaatsen op ons tentenveld. Alle plaatsen zijn uiteraard voorzien van elektriciteit. De camping is gericht op de individuele, toeristische kampeerder. Groepen (meer dan 2 plekken die bij elkaar horen) kunnen bij ons niet kamperen.

Op het konijnenveld en kippenveld zijn meerdere waterpunten aanwezig en de kampeerplaatsen op het bosdierenveld, vogelveld en paardenveld beschikken allemaal over een kraantje én afvoer. Het is mogelijk om, met inachtneming van de voorwaarden, een bijzettentje te plaatsen.

Tijdens je verblijf op onze natuurcamping in Overijssel kun je gebruik maken van onze faciliteiten. Trek een baantje in ons openluchtzwembad, speel met de kinderen in onze centrale speeltuin, geniet van een hapje en drankje in onze authentieke boerderij en beleef nog veel meer! Kortom: Natuurcamping Eelerberg is dé perfecte plek om een onvergetelijke vakantie te beleven.

Natuurcamping in Overijssel: unieke ligging met een prachtig uitzicht

DSCN5123Op onze natuurcamping in Overijssel sta je met je tent, caravan of camper midden in de natuur. Natuurcamping Eelerberg is een ideale uitvalsbasis voor de echte natuurliefhebbers. Zo vind je veel beplanting en prachtige bomen op ons terrein en kun je de mooiste wandeltochten en fietsroutes in de omgeving van onze natuurcamping in Overijssel ontdekken.

Boek nu direct je vakantie snel en simpel online. Meer weten over onze natuurcamping in Overijssel? Bekijk dan onze virtuele tour of neem contact met ons op.