Rustige camping in Overijssel – kom tot rust op Natuurcamping Eelerberg

Rustige camping in Overijssel gezocht? Tijdens je vakantie op Natuurcamping Eelerberg kom je echt tot rust. De verhuuraccommodaties op onze rustige camping in Overijssel zijn geschikt voor 4-6 personen en hebben alle ingrediënten in huis om je een comfortabele vakantie te bezorgen. Zo bieden wij kampeerbungalows, trekkershutten en een chalet.

Accommodatie huren op onze rustige camping in Overijssel: natuurlijk genieten

De verhuuraccommodaties op onze rustige camping in Overijssel zijn prachtig, groen gelegen: tussen de bossen, heidevelden, heuvels en rivieren. We zeggen niet voor niets dat er een oase van rust op onze camping aanwezig is.
De omgeving biedt vele mogelijkheden in de natuur aan. Zo kun je de droge heidevelden en uitgestrekte naald- en loofbossen bewonderen in Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en grenst onze rustige camping in Overijssel direct aan diverse wandel-, fiets- en ruiterpaden.

In de directe omgeving kun je vissen in o.a. de Boksloot, het Overijssels kanaal, het riviertje de Regge of een forellen visvijver. Een avontuurlijk dagje eropuit? Huur een kano en ontdek de prachtige omgeving van rivier de Regge.

Boek online direct je vakantie op onze rustige camping in Overijssel

Heerlijk genieten van een ontspannen vakantie op onze rustige camping in Overijssel? Boek online dan direct je vakantie: een unieke ervaring beleef je op Natuurcamping Eelerberg.