Natuurcamping Eelerberg: ontdek de mooiste wandelroutes

Wandelvakantie in Overijssel? Bij Natuurcamping Eelerberg ben je dan aan het juiste adres. Er zijn vele, prachtige wandelpaden in de omgeving. Zo koppelt het Twentse wandelnetwerk honderden kilometers wandelpaden door middel van genummerde routepalen aan elkaar. Natuurlijk kun je ook een eigen route door de mooie natuur en langs de interessantste bezienswaardigheden uitstippelen.

Ontdek de omgeving met de benenwagen!

Rode routeHeb je al eens het ‘Pieterpad’ gelopen? Vanaf onze camping loop je gemakkelijk 4 etappes van het Pieterpad. Verder staan vele andere wandeltochten tot je beschikking in de directe omgeving van Natuurcamping Eelerberg, zoals een speciale kinderspeurtocht wandeling waarbij je vanaf de camping de route en een rugzak met spulletjes meekrijgt of de route over de heidevelden van de Sallandse Heuvelrug. Meer wandelroutes ontdekken? Bezoek dan ons winkelhoekje of de informatiehoek in de boerderij.

Zelf een route uitstippelen? Maak een rondwandeling van 3 -30 kilometer via het Twentse wandelnetwerk door de gekleurde pijlen op de routepalen te volgen. Onderweg stap je bij de genummerde routepalen over op andere routes. Als er een 'i' op de pijl staat, word je verwezen naar een informatiepaneel met een overzichtskaart van alle routemogelijkheden in de directe omgeving.

Boek online direct je wandelvakantie in Overijssel op Natuurcamping Eelerberg

Kijk je al uit naar een vakantie boordevol wandelplezier in Overijssel? Neem dan contact met ons op of boek eenvoudig online.

Veel wandelplezier!