Natuurkampeerterrein Het Rhanerveld - Rust, ruimte en natuur

Kamperen op een Natuurkampeerterrein in Overijssel? Natuurkampeerterrein Het Rhanerveld is prachtig en natuurlijk gelegen: je bent écht te gast in de natuur. Ons natuurkampeerterrein is zeer geschikt voor natuurliefhebbers en dierenvrienden. Zo zijn er verschillende fiets- en wandelroutes en kun je volop genieten van allerlei dieren op en rondom ons Natuurkampeerterrein in Overijssel.

Goede faciliteiten op ons Natuurkampeerterrein in Overijssel

DSCN5128Ons Natuurkampeerterrein in Overijssel beschikt over 4 velden: Kruidenveld, Paddenstoelenveld, Bomenveld en Bloemenveld. Op de autovrije velden zijn in totaal 29 ruime kampeerplaatsen. Als je kampeert op ons natuurkampeerterrein in Overijssel ben je voorzien van elektra, water en goede sanitaire voorzieningen.

Om op het natuurkampeerterrein te mogen kamperen heb je ‘Het Groene Boekje’ nodig, waarmee je lid bent van Stichting Natuurkampeerterreinen. Dit boekje kun je bij ons verkrijgen.

Gaat je hond ook mee op vakantie? Het Bomenveld is toegestaan voor honden, met maximaal één hond per kampeerplaats. Op een enkele plek zijn in overleg 2 honden toegestaan. Zie voor kamperen met een hond ook onze voorwaarden.

Natuurkampeerterrein in Overijssel: ontdek de omgeving

rhanerveld3Ontdek de prachtige omgeving tijdens je vakantie op ons Natuurkampeerterrein in Overijssel! Vanuit ons natuurkampeerterrein zijn verschillende wandel- en fietsroutes uitgezet. Door middel van het wandelnetwerk en de fietsknooppunten kun je een eigen route uitstippelen of een route volgen. Volg de fietsroute naar de Sallandse Heuvelrug en ontdek de grootste heidegebieden van Europa of bewandel de bekendste wandelroute van Nederland: het Pieterpad!

Ben je al over stag en wil je natuurlijk genieten van de omgeving rondom ons natuurkampeerterrein in Overijssel? Boek online dan meteen je vakantie!